Sommerateliers Schleswig-Holstein 2019

Tag på opdagelse i Schleswig-Holsten den 15. og 16. juni, hvor over 100 kunstnere åbner deres ateliers og gallerier for besøgende. På turen kan du opleve kunst i alle slags materialer, fx keramik, glas, metal, tekstil, træ, grafik, skulptur, video og installation.

Billedkunstrådet i Aabenraa kommune har i årene 2009-2017 organiseret ”Åbent Atelier” i kommunen. Arrangementet har samme karakter som de vellykkede ”Sommerateliers” der afholdes i den tyske delstat Slesvig-Holsten. Sammen med de faglige organisationer i Slesvig-Holsten (BBK, BAK, GEDOK) og de tilsvarende i Danmark (BKF og DKoD) arbejdes der på at gøre disse atelierdage grænseoverskridende.

Se Sommerateliers hjemmeside her: http://www.sommerateliers-sh.de/#dansk

Dette gøres ved, at danske kunstnere og kunsthåndværkere inviteres til at deltage i Sommerateliers 2019. Formålet med invitationen er at udbrede kendskabet til de mange kunstnere i grænselandet, at befordre en grænseoverskridende faglig dialog samt at vække et kulturpolitisk fokus på det professionelle kunstneriske potentiale nord og syd for den dansk-tyske grænse.

I den nærmeste fremtid vil interesserede kunstnere fra Slesvig-Holsten derfor have muligheden for at præsentere deres værker og arbejde i Danmark.

 

Åbent Atelier

Billedkunstrådet i Aabenraa kommune har i årene 2009-2017 organiseret ”Åbent Atelier” i kommunen.

Se kataloger fra Åbent Atelier herunder. I 2017 blev kataloget udelukkende udgivet digitalt, og det kan ses her 

 

 

 

 

Sidst opdateret 08.05.2019

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Kunst i Aabenraa